وی ادامه داد: اگر قرار است کاری بکنیم، باید بر اساس پولی که داریم، برنامهریزی کنیم، غایت هدف ما رضایت مردم است که آن نیز در گرو رفع نیازهای اولیه خدمات درمانی و بهداشتی همه مردم است.
وی با بیان اینکه حاکمیت باید کاری کند که تمامی مناطق تحت پوشش قرار گیرند، گفت: مدیران بهداشتی و درمانی باید مورد اعتماد مردم قرار گیرند و این مهم جز با در صحنهبودن و در کنار مردمبودن این مسئولان، امکانپذیر نیست.
پزشکیان یادآور شد: پوشش همگانی خدمات درمانی و بهداشتی نیاز مردم ما است، باید این سئوال را از خود بپرسیم که آیا توانستهایم در ارائه خدمات به صورت عادلانه عمل کنیم، یعنی خدماتی که یک شهرنشین دریافت میکند همان خدماتی است که در حاشیهی شهرها و یا در روستاها ارائه میشود؟
وی گفت: اگر سرانه درمانی هر استان را به خودشان بدهند، هر مدیری میداند که چقدر منابع در اختیار دارد و چه میزان باید هزینه بکند، اینجا است که بر اساس پولی که هزینه میکنیم سهم هر کس از خدمات بهداشتی درمانی در سفرهاش گذاشته میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ضرورت دارد یک پزشک دید جامع و فراگیر داشته باشد، پزشکی که در یک روستا کار میکند باید افق وسیعی نسبت به کسانی که در آنجا زندگی میکنند، داشته باشد.
بنا بر این گزارش، در این جلسه که دکتر پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، دکتر جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی، دکتر خدابخش استاندار استان اردبیل، دکتر موهبتی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز روسا و اعضای هیاتهای امنای دانشگاهها و دانشکدههای هفتگانه کلان منطقه ۲، شرکت داشتند بر برنامهریزی علمی و اصولی در راستای برنامه ششم توسعه تأکید و همچنین برنامه عملیاتی سال ۹۶ دانشگاه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
هدف از این نشست انجام برنامه ریزی دقیق ، مشخص نمودن اهداف نهایی مورد انتظار در دانشگاه و ترسیم نقشه راه نیل به این اهداف در راستای ارتقای خدمات سلامت به عموم بود.