وی ادامه داد: متاسفانه در فضای مجازی و رسانه ها به نحو بسیار وسیعی به نقل از فرمانده انتظامی استان فارس خبری منعکس شد که به شدت مورد اعتراض نمایندگان مجلس قرار گرفت، فرمانده انتظامی فارس در این خبر بیان کرده است نمایندگانی که با پول کثیف قاچاق به مجلس می روند باید از قاچاقچیان دفاع کنند.
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: این مطلب اهانت بسیار بزرگی به مجلس و نمایندگان و دخالت در قوه مقننه است.
ملکشاهی افزود: هفته گذشته طرحی (طرح اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر) هماهنگی مسوولان تنظیم شده بود با رای بسیار بالای 185 نفر از نمایندگان مجلس تصویب شد؛ این گفته فرمانده انتظامی فرمایش بسیار بی پایه و بی اساسی است.
وی ادامه داد: فرمانده نیروی انتظامی فارس اگر اطلاعاتی درباره نماینده خاصی دارند باید از طریق قانونی اثبات شود، گفته وی مصداق بارز جرم نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی است.
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از هیات رییسه مجلس خواست این موضوع را به فوریت در دستور کار قرار دهند و از شان و جایگاه مجلس دفاع کنند.
ملکشاهی افزود: نیروی انتظامی باید قانون را اجرا کند، این سوال جدی مطرح است که اقدامات نیروی انتظامی تا کنون چقدر توانسته از قاچاق مواد مخدر جلوگیری کند؟ آیا تعداد معتادان ما به خاطر برخوردهای نیروی انتظامی کاهش پیدا کرده است؟ باید با این فرمانده نیروی انتظامی برخورد قانونی شود.
مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی که ریاست ساعتی از جلسه علنی را بر عهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: این موضوع به طور قطع پیگیری می شود، اگر واقعیت داشته باشد حتما باید با این مسوول که چنین حرف بی ربطی زده است برخورد صورت بگیرد.
وی افزود: اینکه به این سادگی به مجلس تهمت زده است باید رسیدگی شود، کمیسیون حقوقی و قضایی و اصل 90 مجلس این موضوع را پیگیری کند، ما نیز از وزیر کشور دعوت می کنیم در مجلس حضور یابد و در این زمینه توضیح دهد.