دکتر پزشکیان وارد بوشهر شد

چهارمین سفر استانی دولت وفاق ملی، به مقصد بوشهر، دقایقی قبل با ورود رئیس جمهور و هیئت همراه به فرودگاه شهدای بوشهر، آغاز شد.

به گزاش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، دکتر پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه به منظور برگزاری چهارمین سفر استانی دولت وفاق ملی که به مقصد بوشهر انجام می‌شود، با استقبال مقامات استان وارد بوشهر شد.

رئیس جمهور در روز اول این سفر علاوه بر دیدار عمومی با مردم، نشست‌های جداگانه‌ای نیز با فعالان اقتصادی و فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان خواهد داشت.

بازدید از تاسیسات دریایی و صنایع کشتی‌سازی، شرکت در نشست نهضت عدالت فضاهای آموزشی با مشارکت مردم، نشست با فرهیختگان و نخبگان استان و حضور در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیز برنامه‌های روز دوم سفر دکتر پزشکیان به بوشهر خواهد بود و رئیس جمهور در پایان در نشستی تلویزیونی نتایج و دستاوردهای سفر دو روزه به استان را تشریح خواهد کرد.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

آخرین مطالب

حضور سرزده دکتر پزشکیان در میان مردم رودهن