وزیری تمام وقت

سادگی، کارآمدی و تمام وقت بودن ویژگی‌هایی است که دکتر حسین ملک افضلی در توصیف رفتار و عملکرد مسعود پزشکیان برمی‌شمرد و می‌گوید به این دلایل او را به سید محمد خاتمی، رئیس دولت هشتم،برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی کرده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، یکی از چهره‌های شاخص برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و اجرای سیاست‌های بهداشتی در تاریخ ایران حسین ملک افضلی است. او را در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از بانیان اصلی «خانه‌های بهداشت» می‌دانند. او از فعالیت‌های دکتر پزشکیان در زمان ریاست دانشگاه تبریز روایت دست اولی دارد زیرا در دهه هفتاد معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است و از نزدیک با دکتر پزشکیان، به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ارتباط داشته است.

دکتر پزشکیان در این دوره شش ساله (۱۳۷۹-۱۳۷۳) فعالیت‌های گسترده‌ای در کارنامه دارد اما بیشتر به ساخت ۶۰۰ خانه بهداشت معروف است. ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز از تیپ۲ به تیپ۱(۱۳۷۴)، تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری از سه دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، بهداشت و تغذیه (۱۳۷۴-۱۳۷۹)، طراحی و ایجاد مجتمع بزرگ تحقیقاتی ربع رشیدی با ۲۴ آزمایشگاه تحقیقاتی (۱۳۷۸-۱۳۷۵)، گسترش فضاهای ورزشی دانشگاه تا پنج برابر وضع موجود (۱۳۷۵-۱۳۸۰)، ایجاد ۲۱ دوره تحصیلات تکمیلی (تخصصی و فوق‌تخصصی) در دانشگاه علوم پزشکی تبریز (۱۳۷۹-۱۳۷۶)، راه‌اندازی مرکز ملی مدیریت بهداشت منطقه‌ای (NPMC) به کمک بانک جهانی و سازمان بهداشت جهانی در تبریز (۱۳۷۶-۱۳۷۹) و انجام کارشناسی طرح واگذاری خدمات بهداشت به بخش غیردولتی (۱۳۷۶) و استقرار طرح (۱۳۷۸) از فعالیت‌های کمتر شناخته‌شده دکتر پزشکیان در سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.

روایت کامل دکتر ملک افضلی از منش و عملکرد دکتر مسعود پزشکیان را در آپارات این پایگاه اطلاع‌رسانی می‌توانید ببینید و بشنوید.

 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

آخرین مطالب

«آقا مسعود» خداشناس
وزیری تمام وقت
نیم‌قرن برادری
روایت دکتر مرندی؛ «مرد علم و عمل»
پیرزن همسایه