رئیس‌جمهور: باید شورای عالی صادرات تشکیل شود

پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر پزشکیان- رئیس جمهور در بخشی از سخنانش در همایش روز ملی صادرات اظهار داشت: تشکیل شورای عالی صادرات را حتما پیگیری کنید؛ شورا تشکیل دادن به قانون نیاز ندارد.

رئیس جمهور افزود: ما آماده هستیم با شما صحبت کرده و مشکلاتتان را حل کنیم. آماده‌ایم که روزانه وقت بگذاریم تا تولید ما رشد و رونق پیدا کند. به دنبال حذف موانع هستیم اما نباید اجازه بدهیم صدمات آن به بخش‌های دیگر وارد شود.

وی تاکید کرد: ما در جنگیم؛ معتقدیم تولیدکنندگان و صادرکنندگان ما خط مقدم این جنگ هستند و ما موظف به پشتیبانی و همراهی هستیم.

پزشکیان افزود: تعامل خوبی بین دولت و مجلس وجود دارد و می‌توانیم مشکلات شما را با هم حل کنیم؛ قرار نیست کسی را محکوم کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: باید دست‌به‌دست هم دهیم روند را به طرف رونق و شکوفایی ببریم. ایرانی بسازیم که عزت و سربلندی و عده‌ای تازه سر برآورده نتوانند برای ایرانی که دارای تاریخ طولانی است، قیافه بگیرند.

پزشکیان خاطر نشان کرد: برای ایران و کشورمان و رونق و توسعه آن هرکاری از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد. مطمئن باشید تا آخر با شما هستیم و خواهیم جنگید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مطالب

پیام تسلیت رئیس جمهور به آقای سقاب اصفهانی
مصرف را با راهکارهای خلاقانه و نوین مدیریت کنیم
رئیس جمهور شهادت دکتر مرتضی رضیعی را تسلیت گفت
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
حوزه بهره‌وری انرژی نیاز به بازنگری دارد