رئيس‌جمهور ‌دیدار در دبیرکل اکو: اکو بستر مناسبی برای همگرایی میان کشورهای اسلامی است

رئیس جمهور بر گسترش روابط میان کشورهای اسلامی تأکید کرد و گفت: اکو می‌تواند بستر مناسبی برای همگرایی و تعاملات میان کشورهای اسلامی باشد، در حالی که متاسفانه شاهدیم این سازمان به اهداف خود نرسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع ‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، دکتر مسعود پزشکیان ظهر امروز چهارشنبه در دیدار آقای «اسد مجیدخان» دبیرکل اکو، بر گسترش روابط میان کشورهای اسلامی تأکید کرد و گفت: اکو می‌تواند بستر مناسبی برای همگرایی و تعاملات میان کشورهای اسلامی باشد، در حالی که متاسفانه شاهدیم این سازمان به اهداف خود نرسیده است.

دکتر پزشکیان با آرزوی موفقیت برای دبیرکل جدید اکو، گفت: امیدوارم با برنامه‌های جدید و در نشست‌های آتی، شاهد احیای همکاری و تعاملات جدید بین اعضای سازمان همکاری‌های اکو باشیم.

دبیرکل اکو نیز در این دیدار با تأکید بر نقش محوری ایران در سازمان اکو، اظهار داشت: امیدوارم در دوره حضور من در این سمت، بتوانیم شاهد تحول و احیای توانمندی‌های اکو باشیم.

دبیرکل اکو با تقدیر از مواضع دکتر پزشکیان در تأکید بر همگرایی میان کشورهای عضو اکو، به نشست آتی وزرای خارجه کشورهای عضو در ترکیه اشاره و ابراز امیدواری کرد که در نتیجه نشست‌ها و تعاملات مقامات کشورهای عضو، همکاری‌های اعضای سازمان اکو گسترش یابد.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

آخرین مطالب