بازدید دکتر پزشکیان از شرکت دانش‌بنیان فناپ در پارک علم و فناوری پردیس

رئیس جمهور پیش از ظهر امروز پنجشنبه در آغاز سومین بخش از سفر دولت وفاق ملی به شهرستان‌های استان تهران، که به مقصد سه شهرستان پردیس، فیروزکوه و دماوند انجام می‌شود، از شرکت دانش‌بنیان فناپ در پارک علم و فناوری پردیس بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) در سال ۱۳۸۴ با همکاری جمعی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور تاسیس شد.

ماموریت اولیه فناپ در ابتدا، طراحی و تهیه راهکارهای جامع بانکداری بومی ایرانی با تکیه بر تخصص و دانش روز جوانان ایرانی بود که این هدف محقق گردید. در ادامه فناپ فعالیت‌های خود را در صنعت فناوری اطلاعات با ارائه راهکارهای جامع مالی، راهکارهای جامع بیمه‌گری، بورس و مدیریت و پردازش تراکنش‌های مالی گسترش داد که هم‌اکنون بخشی از بزرگ‌ترین بانک‌های خصوصی و دولتی کشور، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها و موسسات مالی و اعتباری، شرکت‌های بیمه و کارگزاران بورس، در حال استفاده و بهره‌برداری از آن‌ها هستند.

 فناپ دومین بازیگر بزرگ کشور در حوزه راهکارهای جامع بانکداری و پرداخت در ۷ هزار شعبه بانکی و بزرگترین ارائه دهنده خدمات ابری است و بزرگترین شبکه فیبرنوری اختصاصی کشور را دارد.

در حال حاضر فناپ در حال تلاش برای ارائه زیرساخت هوش مصنوعی و رایانش ابری به شرکت‌های مختلف است و آمادگی ارائه خدمات در حوزه سلامت را نیز دارد.

فناپ ۶ هزار و ۵۰۰ پرسنل و ۲۱ شرکت زیرمجموعه دارد.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

آخرین مطالب

پیام تسلیت رئیس جمهور به دکتر صالحی امیری
حضور سرزده دکتر پزشکیان در هیئت ثارالله پاکدشت
بازدید رئیس جمهور از گلخانه مکانیزه ورامین
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت مرحوم فرشیدی