پایگاه اطلاع رسانی دکتر پزشکیان- محمد هاشمی نوشت: « پزشکیان حتی در طول مناظرات انتخاباتی نیز در واکنش به حضور افراد مختلف در ستاد خود نیز گفته بود که از هیچ کس برای حضور دعوت نکرده و هر کسی که در ستادهای او بوده به میلش خودش آمده است. پزشکیان به درستی تصریح کرد که مشکل ایران، شکاف دولت و ملت است و یکی از راههای کاهش این شکاف تشکیل دولت وفاق ملی در معنای اول است و اگر کسانی دنبال دولت وفاق ملی در معنای دوم باشند شکاف و نارضایتی را در جامعه افزایش میدهند. پس با این اوصاف طرح چنین توقعاتی از او عجیب به نظر میرسد.»
محمد هاشمیرفسنجانی؛ عضو شورای عالی مشورتی حزب کارگزاران سازندگی ایران در مطلبی با عنوان«پزشکیان به درستی، مشکل ایران را شکاف دولت-ملت میداند که باید با وفاق حل شود» این گونه آورده است:
چند روزی است که مسعود پزشکیان، ریاستجمهوری دولت چهاردهم، کابینه خود را به مجلس معرفی کرده و انتقادات زیادی از سوی برخی نسبت به اعضای کابینه مطرح شده است؛ ازجمله اینکه، چرا ترکیب کابینه به طور کامل از جناح اصلاحات با توجه به اینکه آقای پزشکیان نماینده این جریان در انتخابات بوده، نیست. اگر به مناظرات انتخاباتی و فعالیتهای او در این دوران توجه کنید، او بارها و بارها تاکید کرده که متعلق به هیچ جناحی نیست و نمیخواهد با هیچ گروهی وارد جدل شود، زیرا اگر این اتفاق بیفتد در مملکت کارها جلو نمیرود. او همچنین گفته که دوست دارد از تمام جناحها و گروهها در ترکیب کابینه خود استفاده کند. پزشکیان حتی در طول مناظرات انتخاباتی نیز در واکنش به حضور افراد مختلف در ستاد خود نیز گفته بود که از هیچ کس برای حضور دعوت نکرده و هر کسی که در ستادهای او بوده به میلش خودش آمده است. پزشکیان به درستی تصریح کرد که مشکل ایران، شکاف دولت و ملت است و یکی از راههای کاهش این شکاف تشکیل دولت وفاق ملی در معنای اول است و اگر کسانی دنبال دولت وفاق ملی در معنای دوم باشند شکاف و نارضایتی را در جامعه افزایش میدهند. پس با این اوصاف طرح چنین توقعاتی از او عجیب به نظر میرسد. کابینه یک شرکت سهامی نیست که هر کسی یک سهمی داشته باشد، چون راضی کردن همه قطعاً ممکن نخواهد بود. قطعاً شرکت سهامی که افراد با نگاههای مختلف و گروههای مختلف حضور داشته باشند و همافزایی ایجاد کردن میان آنها در شرایط فعلی که کشور با چالشهای جدی در حوزههای مختلف روبهروست، میتواند کارکرد کابینه را کمتر کند و نقشآفرینی دولت را در رفع این چالشها، تحتالشعاع قرار دهد. ما نباید امید را از دست بدهیم. تیم دولت باید یکدست باشد و ممکن است یک اصولگرایی هم باشد که با دیدگاه دولت همراه باشد. اگر یک تیم منسجم با هر جریان فکری در دولت حضور داشته باشد؛ درست کار میکنند. اما اگر افراد از یک جریان فکری و ناهماهنگ باشند، موفق نخواهند بود. یکی از شرایط لازم برای کنده شدن از وضع موجود این است که ما دست یاری به سمت همه دراز کنیم و از همه جریانات فکری که دلسوز ایران هستند و میخواهند ایران از شرایط موجود خارج شود، در کابینه حضور داشته باشند. در این شرایط کسانی که کاربلد هستند، فرصت حضور پیدا میکنند. یعنی کسانی که در گروههای مختلف کارآمدترین و اثربخشترین هستند. مردم با امید تغییر رویهها، نگاهها و افراد به آقای پزشکیان رای دادند و یکسری مطالباتی را زنان، جوانان، اقوام و ادیان مختلف که در جامعه فراموش شدند، داشتند و به نظرم با دولت وفاق ملی همانند زمان آقای هاشمی میتوان به برخی موفقیتهای بزرگ دست پیدا کرد. اتفاقاً این دولت میتواند موتور تغییراتی شود که مورد نیاز جامعه است و باعث کاهش شکاف دولت و ملت میشود و در عین حال به انسجام جامعه کمک میشود. امیدواریم که این وفاق ملی برقرار شود و باز هم امیدواریم که مجلس همه همکاریهای ضروری با دولت پزشکیان را داشته باشد.