حرف شما

«بخشى از وقت خود را به كسانى اختصاص ده كه به تو نياز دارند، تا شخصاً به امور آنان رسيدگى كنى، و در مجلس عمومى با آنان بنشين و در برابر خدايى كه تو را آفريده فروتن باش، و سربازان و ياران و نگهبانان خود را از سر راهشان دور كن تا سخنگوى آنان بدون اضطراب در سخن گفتن با تو گفت‌وگو كند که من از رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) بارها شنيدم كه مى‌فرمود: «ملّتى كه حق ناتوانان را از زورمندان، بى‌اضطراب و بهانه‌اى باز نستاند، رستگار نخواهد شد». پس درشتى و سخنان ناهموار آنان را بر خود هموار كن، و تنگ خويى و خودبزرگ‌بينى را از خود دور ساز تا خدا درهاى رحمت خود را به روى تو بگشايد، و تو را پاداش اطاعت ببخشايد، آنچه به مردم مى‌بخشى بر تو گوارا باشد، و اگر چيزى را از كسى باز مى‌دارى با مهربانى و پوزش‌خواهى همراه باشد.»

(نهج‌البلاغه ترجمه محمد دشتی. شماره 53؛ نامه به مالک اشتر، صص 585 و 586)

بر اساس اصل صد و سیزدهم قانون اساسی، پس از مقام رهبری، رئیس‌جمهور عالی‏ترین مقام رسمی كشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری كه مستقیماً به رهبری مربوط می‏شود، بر عهده دارد و بنا بر نظام اخلاقی اسلامی، شنیدن سخنان مردم بدون واسطه برای رئیس‌جمهور یک ضرورت است. البته دیدار و گفت‌وگو با او برای مردم یک فرصت تلقی می‌شود. اما این نشست و گفت‌وگو با رئیس‌جمهور به دلیل مشغله کاری و مصلحت امنیتی سهل‌الوصول نیست، هر چند ویژگی اخلاقی و روحیه شخصی او سازگار با صمیمیت و هم‌نشینی با مردم باشد.

در حال حاضر، دکتر مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم است. او در نشست‌های تخصصی با نخبگان و در دیدارهای مردمی با عموم مردم مناطق و استان‌ها دیدار می‌کند و به مناسبت‌های مختلف مانند روز دانشجو و روز زن صدای اقشار مختلف جامعه را می‌شنود و مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری نیز مسئولیت دریافت پیشنهادات و انتقادات و ایده‌های مردم را بر عهده دارد. اما پایبندی شخصی دکتر پزشکیان به شنیدن صدای مردم نه‌تنها دلایل قانونی و رسمی دارد بلکه تقید او عمل به سخنان امیرالمؤمنین علی (ع) است. او در 16 سال نمایندگی مجلس شورای اسلامی همیشه و همه‌جا، از خانه مردم و هیئت‌های مذهبی تا دانشگاه و نشست‌های علمی، پای درددل مردم نشسته است و اکنون نیز پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، به‌عنوان ابزاری نوین و متفاوت، قصد دارد حرف‌های شما را به او برساند.

از این رو، هر فرد ایرانی در داخل و خارج از کشور می‌تواند با نوشتن یک نامه، حداکثر 200 کلمه، مستقیم با رئیس‌جمهور سخن بگوید. این پایگاه تصاویر دست‌نویس‌های مردمی را درباره ایده‌هایشان منعکس خواهد کرد. خواهشمند است انتقادات و پیشنهادات و گزارش‌های مردمی را به مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری ارسال کنید. شما می‌توانید تصویر دست‌نویس خود را به نشانی harfeshoma@drpezeshkian.ir ارسال کنید.

 

 

 

 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

هدیه ویژه روز پدر؛ میراث پسر برای پدر
روزگار سربازی
همایش شوراهای آموزش و پرورش
حرف شما
دورهم؛ یک خانواده ایرانی
دو درجه کمتر؛ همدلی بیشتر
نخستین سفر؛ عهدی با مردم
روایت‌های «آقای نهج‌البلاغه»
پیرزن همسایه