بذرپاش پس از دیدار با پزشکیان : رئیس جمهور منتخب تاکید داشتند حساسیت کار در نهضت ملی مسکن تا تکمیل پروژه‌های کریدوری رعایت شود

پایگاه اطلاع رسانی دکتر پزشکیان؛ مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی پس از دیدار با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب، گفت: جلسه خوبی با رئیس جمهور منتخب داشتم. و نکاتی را در بحث کریدورها و «کلان پروژه ایران راه» را توضیح دادیم؛ پروژه‌هایی که به بهره برداری رسید و پروژه‌‌هایی که امروز در دستور کار است و می‌تواند در کوتاه مدت یعنی امسال به بهره‌برداری برسد. همچنین پروژه‌هایی که تا پایان دولت ایشان می‌تواند به بهره‌ برداری برسد.

بذرپاش افزود: درباره وضعیت ترانزیت کشور و میزان رشد ترانزیت و کلا شرایط ترانزیت که یکی از شایستگی‌های کشور ما است و رشدی که در این زمینه در سال گذشته و امسال شاهد آن بودیم و همچنین آخرین وضعیت پروژه نهضت ملی مسکن و تأمین زمین توضیحاتی دادم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به چالش‌های پیش روی دولت چهاردهم، بیان داشت:  از چالش‌های پیش‌رو؛ تامین مالی پروژه‌ها و سیاست‌هایی است که ما در این مدت اتخاذ کردیم.

بذرپاش در باره سخنان دکتر پزشکیان در این دیدار گفت: دکتر پزشکیان در خصوص موضوع نهضت ملی مسکن صحبت کرده و  اظهار داشتند که حساسیت‌های کار باید رعایت شود و صحبت دیگر مربوط به تکمیل پروژه‌های کریدوری بود که این موضوع دغدغه ایشان نیز بود و تاکید کردند سریعتر به اتمام برسد.

برچسب:
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مطالب

یک‌سال پس از انتخاب پزشکیان
اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلی تبریز
دکتر پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدا
وقتی اشک‌ها صداقت را فریاد می‌زنند
اجرای پزشکی خانواده نیازمند اطمینان‌بخشی به مردم است
عملیات احداث ۱۹۴ مدرسه در استان اردبیل آغاز شد
بوسۀ امید
اولویت؛ مردم
فقر آموزشی در ایران
چرا دچار ابر بحران انرژی شدیم؟
وضعیت آب بحرانی است، اگر …
چرا پزشکیان نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی را کلید زد؟