گفت‌وگوی تلفنی پادشاه بحرین با رئیس‌جمهور

رئیس‌جمهور و پادشاه بحرین در گفت‌وگوی تلفنی ضمن تبریک متقابل عید سعید قربان بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت و تعالیم حج در تقویت همبستگی، تعامل و برادری میان کشورهای اسلامی تأکید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور اسلامی ایران و شیخ محمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین، عصر امروز شنبه در گفت‌وگویی تلفنی، عید سعید قربان را به یکدیگر تبریک گفتند و از درگاه خداوند متعال، خیر، سلامت، امنیت، رفاه و پیشرفت را برای دو ملت، دو کشور و تمامی امت بزرگ اسلامی مسئلت کردند.

 در این گفت‌وگوی تلفنی طرفین بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و پیام‌های متعالی حج ابراهیمی در جهت تقویت همبستگی، برادری و تعامل میان کشورهای اسلامی تأکید کردند و خواستار همکاری همه کشورهای اسلامی برای گسترش صلح، ثبات و امنیت پایدار در منطقه شدند.

 رئیس‌جمهور ایران و پادشاه بحرین همچنین با خنثی‌سازی اهداف تفرقه‌افکنانه و نیت‌های شوم دشمنان امت اسلامی را مستلزم همیاری و همکاری کشورهای مسلمان برای حفظ وحدت و برادری کشورهای منطقه دانستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مطالب

به اصلاح الگوی مصرف همگانی نیاز داریم
اصلاح ساختار نه یک انتخاب که یک ضرورت است
دانشگاه باید پیشتاز نوآوری، تحول و توسعه باشد
بزرگی نظام اداری باعث کندی و ناکارآمدی می‌شود
باید خودمان را با پیشرفت جهانی وفق دهیم