حرف شما

«بخشى از وقت خود را به کسانى اختصاص ده که به تو نیاز دارند، تا شخصاً به امور آنان رسیدگى کنى، و در مجلس عمومى با آنان بنشین و در برابر خدایى که تو را آفریده فروتن باش، و سربازان و یاران و نگهبانان خود را از سر راهشان دور کن تا سخنگوى آنان بدون اضطراب در سخن گفتن با تو گفت‌وگو کند که من از رسول خدا (صلّى اللّه علیه و آله و سلّم) بارها شنیدم که مى‌فرمود: «ملّتى که حق ناتوانان را از زورمندان، بى‌اضطراب و بهانه‌اى باز نستاند، رستگار نخواهد شد». پس درشتى و سخنان ناهموار آنان را بر خود هموار کن، و تنگ خویى و خودبزرگ‌بینى را از خود دور ساز تا خدا درهاى رحمت خود را به روى تو بگشاید، و تو را پاداش اطاعت ببخشاید، آنچه به مردم مى‌بخشى بر تو گوارا باشد، و اگر چیزى را از کسى باز مى‌دارى با مهربانى و پوزش‌خواهى همراه باشد.»

(نهج‌البلاغه ترجمه محمد دشتی. شماره ۵۳؛ نامه به مالک اشتر، صص ۵۸۵ و ۵۸۶)

بر اساس اصل صد و سیزدهم قانون اساسی، پس از مقام رهبری، رئیس‌جمهور عالی‏ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می‏شود، بر عهده دارد و بنا بر نظام اخلاقی اسلامی، شنیدن سخنان مردم بدون واسطه برای رئیس‌جمهور یک ضرورت است. البته دیدار و گفت‌وگو با او برای مردم یک فرصت تلقی می‌شود. اما این نشست و گفت‌وگو با رئیس‌جمهور به دلیل مشغله کاری و مصلحت امنیتی سهل‌الوصول نیست، هر چند ویژگی اخلاقی و روحیه شخصی او سازگار با صمیمیت و هم‌نشینی با مردم باشد.

در حال حاضر، دکتر مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم است. او در نشست‌های تخصصی با نخبگان و در دیدارهای مردمی با عموم مردم مناطق و استان‌ها دیدار می‌کند و به مناسبت‌های مختلف مانند روز دانشجو و روز زن صدای اقشار مختلف جامعه را می‌شنود و مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری نیز مسئولیت دریافت پیشنهادات و انتقادات و ایده‌های مردم را بر عهده دارد. اما پایبندی شخصی دکتر پزشکیان به شنیدن صدای مردم نه‌تنها دلایل قانونی و رسمی دارد بلکه تقید او عمل به سخنان امیرالمؤمنین علی (ع) است. او در ۱۶ سال نمایندگی مجلس شورای اسلامی همیشه و همه‌جا، از خانه مردم و هیئت‌های مذهبی تا دانشگاه و نشست‌های علمی، پای درددل مردم نشسته است و اکنون نیز پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، به‌عنوان ابزاری نوین و متفاوت، قصد دارد حرف‌های شما را به او برساند.

از این رو، هر فرد ایرانی در داخل و خارج از کشور می‌تواند با نوشتن یک نامه، حداکثر ۲۰۰ کلمه، مستقیم با رئیس‌جمهور سخن بگوید. این پایگاه تصاویر دست‌نویس‌های مردمی را درباره ایده‌هایشان منعکس خواهد کرد. خواهشمند است انتقادات و پیشنهادات و گزارش‌های مردمی را به مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری ارسال کنید. شما می‌توانید تصویر دست‌نویس خود را به نشانی harfeshoma@drpezeshkian.ir ارسال کنید.

 

 

 

 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

آخرین مطالب

ثمینۀ فرهنگ
سلامی گرم
شکری است با شکایت
حرف‌های «مردم نجیب» تهران (۲)
حرف‌های «مردم نجیب» تهران (۱)
حرف‌های صادقانه سیستان و بلوچستان
حرف شما