همدردی و تسلیت به خانواده‌های دانش‌آموزان جان‌باخته کرمانی

دختر رئیس جمهور با همراهی استاندار کرمان و جمعی از مسئولین استانی پیام تسلیت دکتر پزشکیان را به خانواده‌های جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمان رساند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر مسعود پزشکیان، «زهرا پزشکیان» با حضور در منزل خانواده‌های مرحومه «مریم نخعی» و مرحومه «دیانا خجندی»، از جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان دبیرستان دوره دوم فرزانگان کرمان، ضمن ابراز همدردی با آنها، پیام تسلیت رئیس جمهور را به خانواده آنان ابلاغ کردند.

دیروز نیز دکتر پزشکیان در پیامی ضمن ابراز همدردی با خانواده محترم دانش‌آموزان جانباخته کرمانی، این ضایعه ناگوار را به جامعه فرهنگی، مردم کرمان و به ویژه خانواده‌های داغدیده تسلیت گفت و از مسئولان استانی و دستگاه‌های امدادی خواست تمام تلاش خود را برای مداوای مجروحان و کاهش آلام آسیب‌دیدگان و دلجویی از خانواده‌های داغدیده به کار گیرند.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

آخرین مطالب

احتمال و واقعیت قیمت ارز در سال ۱۴۰۳
هفتمین سفر؛ بازگشت به خانه
ماهِ کارآمد؛ یک قدم به پیش برای ایران
شکری است با شکایت
باشد که بازبینم دیدار آشنا را …
حرف‌های «مردم نجیب» تهران (۲)
حیف نیست؟
نیم‌قرن برادری
دَعْوَهَ الْمُضْطَهَدِینَ؛ ندای مظلومان
روایت دکتر مرندی؛ «مرد علم و عمل»
از بیکاری تا بی‌آبی؛ شنیدن رنج‌های مردم خوزستان
سیستان، خراسان، خوزستان؛ تشنه‌لبستان‌های ایران